31 jul 2010

Trap gerust in de Festival! Fi:hP 4

Laten we vooral verdergaan in het rijtje Belgische helden. Voor zij die al een tijdje meedraaien in het Gentse nachtleven zullen Mo en Benoelie niet onbekend zijn. Al jaren maken ze her en der de discotheken onveilig en doen dit tegenwoordig onder een nieuw pseudoniem, The Glimmers. Op Feest in het Park zullen ze niet enkel met hun tweetjes draaien, maar zal het rond hen gevormde collectief ook aanwezig zijn. Wie? Disko Drunkards!




U neemt onze twee maatjes en mixt hen met enkele andere interessante individuen. Stephane Misseghers (dEUS, iemand?) neemt het gedrum voor zijn rekening, Ben Brunin de bas (bij wijze van allitereren) en Tim Vanhamel speelt lekker dier, kwestie van het af te maken. Wurm ze allen in een turnpakje dat ons in de lagere school niet zou misstaan en u hebt de funky mix waaruit de Disko Drunkards bestaan.

Let's get physical toont maar al te goed wat deze mannen in hun mars hebben. De springerige eightiesmuziek van Olivia Newton John heeft plaatsgemaakt voor sterk aanwezige bassen en een opwindend schreeuwende Tim...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Find the best blogs at Blogs.com.