6 nov. 2010

Aanrader! Two Wounded Birds

Retro uit Engeland. Ze delen het podium met The Drums en dat hoeft niets te verbazen. Dromerige surfpop en een scheutje 50's rock 'n' roll. Het is heerlijk wegdromen met Two Wounded Birds op de achtergrond.

Two Wounded Birds - My Lonesome:


Two Wounded Birds - Night Patrol:


Beeld: The Tallest Man on Earth - Love is All

Dat Zweden meer is dan Volvo en Ikea bewijst Kristian Mattson. Gestaag baant The Wild Hunt zich een weg naar talloze eindejaarslijstjes. The Tallest Man on Earth ontpopt zich zo tot één van Zwedens meest gegeerde exportproducten. Nostalgische beelden bij het al even nostalgische 'Love is All'.

Geluid: The Pains of Being Pure at Heart - Heart in Your Heartbreak

The Pains of Being Pure at Heart breien een vervolg aan hun titelloze debuutplaat uit 2009. Wanneer de nieuwe plaat er komt kunnen we u nog niet vertellen. Wel kunnen we al een eerste nummer uit het nieuwe album meegeven: 'Heart in Your Heartbreak'.

Beeld: LCD Soundsystem - Pow Pow

Nieuwe video van LCD Soundsystem met Anna Kendrick (Up in the air) in de hoofdrol.

5 nov. 2010

Geluid: The War on Drugs - The History of PlasticThe War on Drugs klinkt alsof ze hun eigen
groepsnaam niet al te serieus nemen. Bekendste groepslid Kurt Vile laat zijn gitaar My Bloody Valentine gewijs ruisen rond de dylanesque vocalen van zanger Adam Granduciel. En dat acht minuten lang. Trippen.The War on Drugs - The History of Plastic

3 nov. 2010

Aanrader! Miles Kane - Inhaler

Het was al langer bekend: Miles Kane besloot zijn maatjes van The Rascals te verlaten en ging de muziekwereld solo overwinnen. Nu ja, dat overwinnen was natuurlijk nog de vraag. Met zijn debuutsingle 'Inhaler', die 22 november uitkomt, geeft hij ons meteen het antwoord. Mr. Kane doet het goed. Heel erg goed. Een plaatje dat barst van de energie (ik kon niet weerstaan aan de drang om recht te springen en te swingen baby)!
Miles Kane - Inhaler by Miles Kane

2 nov. 2010

Date With The Night // A Rock'n Roll Party 12.11.2010 te Oudenaarde

Dilly Boys presenteren: Date With The Night, een rock ‘n roll party waar je danst op muziek van toen (The Beatles, The Who, The Supremes) en nu (Arctic Monkeys, The Van Jets, Amy Winehouse). Voor de 3de editie, op 12.11.2010 in zaal Breughel te Oudenaarde, konden de organisatoren enkele leuke DJ’s strikken. Eerst en vooral is er Hindu Radio DJ’s, het nieuwe DJ-concept van Stubru-presentator Gunther Desamblanx (ex-Mish Mash, in het verlengde van zijn nieuwe vrijdagavondprogramma Hard To Beat). De tweede naam is Eppo Janssen, muzieksamensteller bij Stubru en bovendien programmator van Pukkelpop. Daarnaast draaien ook wijzelf plaatjes en speelt er een lokale, beginnende rockgroep.

Kaarten zijn te koop in Kaffee Hyppo, Muziekhande Oudenaarde of via de website: www.dwtn.be

Find the best blogs at Blogs.com.