28 nov. 2009

Beach House - Norway


We blijven met gratis muziek strooien. Nu krijgen we een niet te missen aanbieding van Spinner. De eerste single uit het te verwachten Teen Dream van Beach House. Nog steeds fantastische stemmen, muziek om de koude handen aan te warmen.

Beach House - Norway (MP3)

November Top 5

November is echt de maand voor lijstjes. Hieronder de vijf nummers die mijn iPod heel veel moest afspelen deze maand. Hij is er in enkele gevallen nog niet goed van.
We zoeken trouwens nog steeds naar jullie top 3 van de 00's.

Hot Chip - Take It In


Ik denk dat de jongens van Hot Chip aan de partydrugs zitten. Niet enkel de titel van het nieuwe nummer sterkt mijn vermoeden, luister gewoon. Die Britten vertoeven veel te veel in nachtclubs. Ik hoorde toch liever de iets rustiger bliepende Hot Chip van Coming On Strong. Nogmaals, luister vooral zelf.

Hot Chip - Take It In (MP3)

27 nov. 2009

Nieuwe Yeasayer video!

Ambling Alp!
Man, die video's worden de laatste tijd alsmaar weirder.

25 nov. 2009

Nieuwe nummers Animal Collective!

Animal Collective brengt 10 maanden na Merriweather een EP uit! Fall Be Kind noemt het beestje en wij bieden er 2 nummers uit aan!

23 nov. 2009

NPR maakt muzikale tijdslijn van de 00's

NPR verzamelt de belangrijkste muzikale gebeurtenissen van 2000 tot vandaag op een grote tijdslijn. Van speciale concerten tot technologische innovaties, ze hebben het allemaal opgelijst.

Yeasayer - Ambling Alp

Op hun album Odd Blood is het nog wachten tot 9 februari, maar de eerste single circuleert al een tijdje op het wereldwijde web. Stereogum biedt Ambling Alp (ofte Kuierende Alp) nu gratis en voor niets aan! Alweer een knap staaltje blieps, alle kanten uitspringende ritmes en samenzang van de pyschedelische New Yorkers. Volg de link!

Yeasayer - Ambling Alp (MP3)

Find the best blogs at Blogs.com.