12 mrt. 2010

Beeld: She and Him - In The Sun

Beeld: The National - Terrible Love (Live bij Jimmy Fallon)

Gejuich stijgt op! The National kwam naar de studio van Jimmy Fallon en speelde er Terrible Love, de openingstrack van hun vijfde album, High Violet (11 mei). Gisteren maakten ze ook de albumcover bekend. Kijkt u er ook naar uit?

10 mrt. 2010

Aanrader! Wolf Gang

Het is alweer een tijd geleden dat we nog eens iets vonden dat de moeite was om aan te raden. Zo'n lange zin uit mijn toetsenbord krijgen is zelfs nog langer geleden. Soit, Wolf Gang, daar gaan we het over hebben. We horen flarden XX en mocht MGMT niet net terug zijn, ik zou schrijven dat Wolf Gang "ideaal is om de leegte die MGMT achterliet op te vullen". Die leegte dient niet meer opgevuld te worden, desalniettemin (ook dit woord is ontzettend lang geleden) verdient het project van Max McElligott een viertal minuten van uw aandacht. En wel om hier naar te luisteren:

Wolf Gang - Back To Back

Beeld: Yeasayer - ONE

Yeasayer "ONE" By: Radical Friend from ODDBLOOD on Vimeo.

9 mrt. 2010

Beeld: Toro Y Moi - Talamak

Noem het glo-fi, noem het chillwave, noem het dreambeat, noem het van mijn part hypnagogic pop. Toro Y Moi maakt gewoon heerlijke muziek én video's. De nieuwe video hoort bij het nummer Talamak.


7 mrt. 2010

Date With The Night: Rock'n Roll in Oudenaarde

Vrijdag 16 april 2010 is het opnieuw zover, de tweede editie van de rock 'n roll-fuif Date With The Night!
De Oudenaardse Dilly Boys nodigen die avond jong rocktalent uit Oost-Vlaanderen en enkele collega-DJ's uit. Opnieuw een avond waar iedereen op rock 'n roll en soul van vroeger en vooral nu uit de bol kan gaan. Van The Beatles tot Oasis, van James Brown tot Amy Winehouse.
De vorige editie was iets kleinschaliger, maar volledig uitverkocht, daarom verhuizen we nu naar de vernieuwde en grotere zaal Breughel in Nederename.
  
HET PROGRAMMA:

Een live optreden van Jerusalem Syndrome uit Eeklo, die op 7 maart in de halve finale van Humo's Rock Rally staan.
Erna zijn er DJ-sets van Dilly Boys uit Oudenaarde, Shine A Light en Bible Club uit Gent, die één voor één hun strepen verdienden in de hippe Gentse Make Up Club.
TICKETS: kosten €4 en zijn te verkrijgen in Café Au Petit Pont, Kaffee Hyppo, Muziekhandel Oudenaarde of via mail. De deuren van zaal Breughel gaan om 21h open.

Find the best blogs at Blogs.com.