2 jun. 2010

Beeld: She & Him covert Fools Rush In

She and Him ofwel M. Ward en Zooey Deschanel, we moeten ze jullie ondertussen al niet meer voorstellen, werden deze week uitgenodigd om een Levi’s Pioneer sessie te spelen. De opdracht is zeer eenvoudig, cover een all-time classic. Leuk nieuws vinden wij. Maar er volgt meer. Zo zal het jeansmerk later deze maand nog uitpakken met een hoop andere interessante namen, zoals: The Shins, Dirty Projectors, The Kills en John Legend & The Roots. We houden jullie alvast op de hoogte.

Maar eerst de She & Him cover van Fools Rush In, een nummer van Rube Bloom and Johnny Mercer, dat vooral in de versie van sixties tieneridool Ricky Nelson populair werd. Gratis te downloaden via de site (tenminste als je het Amerikaanse staatsburgerschap faket), maar ook hieronder te bekijken.30 mei 2010

Drummer Girls In Hawaii overleden


Jammer genoeg brengt Dilly Blog niet enkel goed nieuws. Denis Wielemans, bekend als drummer bij Girls In Hawaii en slechts 28 lentes jong, is deze morgen verongelukt. Girls In Hawaii is waarschijnlijk de bekendste Waalse rockband van het moment. Denis verloor deze morgen rond 6 uur de controle over zijn wagen op de Brusselse ring. Hij reed tegen een verkeerslicht en was opslag dood.
Girls in Hawaii zou normaal deze zomer op verschillende festivals verschijnen.

Geluid & beeld: Cloud Control


De legende luidt dat dit viertal elkaar ontmoette tijdens een repetitie van een musical. In het zonovergoten Australië werd gitarist Alister Wright door zijn moederlief verbannen van zijn computer. Maar daar hield ze het niet bij, hij werd - tegen zijn eigen wil in - ingeschreven voor een lokale musical: 'The Pirates of Penzance'. "Om wat vriendjes te maken", bedacht ze eigenzinnig, maar niet zonder enig resultaat. Cloud Control is het logische gevolg van vier jongeren die liever in een bandje zitten dan in een piratenpakje. Hun debuutalbum is getiteld Bliss Release en verscheen eerder deze maand.

Cloud Control - There's Nothing In The Water We Can't Fight

Cloud Control - Gold Canary

Find the best blogs at Blogs.com.