1 mei 2010

Beeld: The Black Keys - Next Girl

Daar is ie weer! De eerste single Tighten Up van het gelekte album Brothers werd vorige maand reeds van een visueel kantje voorzien. Frank, een plastic versie van de grootste roof-o-sauriër ooit, duikt weer op in de nieuwe (on)officiële clip voor Next Girl. En hij heeft het mooi voor elkaar: brandende zon, bruisende jacuzzi's en bloedmooie blonde meisjes in bikini, het plaatje is compleet. The Black Keys haten hem, maar wij niet. Toch kunnen we het tikkeltje jaloezie niet ontkennen.

30 apr. 2010

Aanrader! Strange Boys

Ze hebben de teletijdsmachine uitgevonden en maken er naarstig gebruik van. Dat moet wel, want anders kan niemand zo sixties klinken zonder ooit in de sixties te hebben geleefd. Be Brave is al hun tweede langspeler en staat vol materiaal waar Ray Davies van gaat likkebaarden. Luister, kijk en koop. Als we iets Aanraden! doen we dat nooit gratuit, maar deze is meer dan de moeite waard. Strange Boys!

Strange Boys - Be Brave
Strange Boys - Nothing
Strange Boys - Between Us
Strange Boys - Night Might

29 apr. 2010

Geluid: Buffalo Moon

In een tijd waar zelfs cd's als achterhaalde geluidsdragers worden aanzien, is Buffalo Moon een echt fossiel. De band uit Minneapolis brengt zijn muziek enkel en alleen uit op muziekcassette! Misschien hebben ze dé manier gevonden om illegaal downloaden tegen te gaan.
Gelukkig kunnen we dankzij de ondoorgrondelijke wegen der techniek ook online naar de muziek luisteren. En het enige wat we van de muziek kunnen van zeggen is: koop 1 van die 100 beschikbare cassettes. Al is het enkel maar om door te spoelen naar dat ene nummer: Beach Boy. Ons doet het heel hard denken aan, jawel en opnieuw, Beach House. Geniet, nu het nog kan.

Buffalo Moon - Beach Boy

Buffalo Moon - Poolside

Geluid: Interpol - Lights

Na het solo-project van frontman Paul Banks aka Julian Plenti, is Interpol stilletjesaan terug. In ruil voor uw e-mailadres, sturen ze een nieuw nummer op. Geen zorgen, ze beloven om never uw data te abusen. Het nieuwe nummer werd Lights gedoopt en gaat hoogstwaarschijnlijk een vierde album vooraf. Van een zoethoudertje gesproken.
  

    

    

    

    

    

  


27 apr. 2010

Beeld: Jamaica - I Think I Like You 2

Bono heeft er gelukkig niets mee te maken, Justice (producers) des te meer. De clip zweeft al een tijd in hyperspace rond, deze post is dus bedoeld voor de liefhebbers en de onwetenden. Graag gedaan.

JAMAICA - I Think I Like U 2 VIDEO from bermudapants on Vimeo.

26 apr. 2010

Beeld: The xx - Islands

Het duistere Londense trio doet weer lekker 'arty'. De nieuwe videoclip voor Islands is zeer origineel, maar probeer dat déjà-vu gevoel maar eens te onderdrukken!

Debuut plaat Avi Buffalo

De band uit Long Beach, VS brengt op 1 mei eindelijk hun debuut album uit bij Subpop. Wij hadden ze reeds getipt voor bands van 2010. Toch nog gemist? Niet erg, we geven jullie nog eens hun prachtige single mee:

Find the best blogs at Blogs.com.