28 mei 2010

Beeld & geluid: Vampire Weekend

Deze ochtend hebben we voor jullie zowel een nieuw nummer als een nieuwe video clip van Vampire Weekend. Het nieuwe nummer Jonathan Low werd speciaal voor de nieuwe Twilight film opgenomen, die begin volgende maand hier in première gaat.  Jawel, er is dus wel degelijk nog iets positiefs aan de hype rond die vampierfilms.  Geniet van de clip en het plaatje hieronder:Vampire Weekend - Jonathan Low

27 mei 2010

Beeld: The Black Keys bij Letterman

The Black Keys hebben het weer gedaan: opnieuw een nieuwe cd om u goed wakker te schudden en het ongedierte uit uw huis te verjagen. Ze laten reeds live stevig van zich horen, gisteren nog bij Letterman, vandaag voor u op Dilly Blog: 'Tighten Up'.
Geniet vooral van de prachtige intro.

26 mei 2010

Geluid: Arcade Fire - The Suburbs en Month of May

Arcade Fire komt over een goede maand naar Rock Werchter en brengt later dit jaar een nieuw album uit. Maar dat wist u waarschijnlijk al lang. Wat u misschien nog niet wist is dat ze deze avond hun nieuwe single voorstelden in de radioshow van Zane Low. Luistert u niet naar de BBC radio? Geen nood! Hieronder kan u de single met B-kantje herbeluisteren:

Update: nieuw album uit op 2 augustus (NME)

Beeld: Gorillaz live bij Jonathan Ross

Vorige vrijdag bij Jonathan in de tv studio en straks als vervanger voor U2 op Glastonbury. Wie is daar nu niet blij om?

Beeld: Charlotte Gainsbourg - Time of the Assassins

Geluid: Klaxons - Flashover

"Terug naar de studio", zei Universal en Klaxons probeerden het een tweede keer. De eerste poging om een opvolger voor hun debuutalbum op te nemen werd geweigerd. 'Te experimenteel' was het vonnis van de platenbazen. Klaxons doken nu de studio in met Ross Robinson achter de knoppen. Robinson is vooral bekend als producer bij o.a. Slipknot en Korn. Benieuwd of dit zijn sporen nalaat? Luister en oordeel vooral zelf, hun eerste single heet flashover en is te beluisteren op hun website én is bij ons te downloaden.

Klaxons - Flashover

24 mei 2010

Nieuw album en geluid: !!!

!!! (lees en zeg: Chk Chk Chk) uit Brooklyn verloor enkele maanden geleden hun drummer bij een tragisch ongeval. Maar blijkbaar staat dit de band niet in de weg om met nieuw werk op de proppen te komen. !!! kondigt vandaag aan dat hun nieuwe album, Strange Weather, Isn It? in augustus verschijnt. Naar goeie gewoonte geven wij jullie reeds de eerste track van het album.
!!! (Chk Chk Chk) - AM/FM 


23 mei 2010

Nieuw album en geluid: Someone Still Loves You Boris Yeltsin


Someone Still Loves You Boris Yeltsin is terug! En hoe! Op 17 augustus brengt het pop combo uit Springfield hun derde album Let it Sway uit. Het album zal 12 nummers tellen en wordt vooraf gegaan door de single: Sink / Let It Sway. Beluister hem hier:

Someone Still Loves You Boris Yeltsin - Sink / Let It Sway

Find the best blogs at Blogs.com.