12 nov. 2010

Aanrader! Gurt Goatbuck - The Kicking Freedom Groove

Gurt Goatbuck, jong poldergeweld dat onze aandacht trok op vi.be. Beluister hier hun Kicking Freedom Groove! Vrijdag 17 december delen ze in de Diksmuidse 4AD het podium met Boston Tea Party en Ty Segall. Allen daarheen!

10 nov. 2010

Geluid: Beady Eye - Bring The Light

Na laatste stuiptrekking Time Flies trokken de broertjes Gallagher definitief de stekker uit Oasis. Treuren hoeven we nauwelijks, want terwijl grote broer Noel vermoedelijk aan een nieuwe supergroep bouwt komt klein broertje Liam nu reeds met een eerste single van Beady Eye -verrezen uit de assen van Oasis- aanzetten. Het volledige album mogen we begin volgend jaar verwachten. Bring the light!
Geluid: Air Waves - Knockout

Knockout lijkt wel de soundtrack van een Michel Gondry roadmovie (zo een met van die knullige stop-motiondecors). Folk-pop zangeres Nicole Schneit zingt als een smeulend vuurtje (zonder Kasabianbombast) hoe ze voor de eerste keer in haar leven on fire is om uiteindelijk samen met haar band te onsporen in een stil woohookoortje. Nog meer ingetogen, aanstekelijke vreugde is waarschijnlijk terug te vinden op Dungeon Dots, uit op 30 november op het label Underwater Peoples (fantastische naam!).

Air Waves - Knockout

Find the best blogs at Blogs.com.