5 dec. 2009

Aanrader: Alberta Cross

De band Alberta Cross resideert in the Big Apple en draait rond Petter Ericson Stakee (stem en gitaar) en Terry Wolfers (bas). Petter pendelde in het zog van zijn lieve pa zowat heel zijn jeugd tussen Zweden en de UK. Terry is afkomstig uit Oost Londen. De onnozele bandnaam zou een anagram zijn. Wat een belachelijke uitvlucht. Ze lieten onlangs hun debuut op de wereld los: Broken Side of Time.
Voor een proevertje, klik op meer lezen.

3 dec. 2009

Aanrader! Local Natives


Ze komen uit LA. Op hun myspace verklaren ze Indie/Rock/Jungle te produceren. Volgens ons maken ze nummers volgens het tegenwoordig populaire procédé: harmonische samenzang, coole en soms verrassende drums en hier en daar een riedeltje op de synths. De moeite om eens te beluisteren. Én ze komen op 25 januari de Botanique platspelen. Voor slechts €12! Daar kan je niet aan gekloot zijn, toch?

Local Natives - Wide Eyes MP3

1 dec. 2009

Spoon - Written in Reverse


Spoon komt in januari met de opvolger van Ga Ga Ga Ga. Het beestje kreeg Transference als naam. En wij hebben een link naar een nieuw nummer! Written in Reverse is de titel en het is typisch Spoon. Repetitieve drums, gitaren en piano. Uitstekend dus.

30 nov. 2009

The Strokes op tournee deze zomer?


Hela hola! Wat kondigt men daar aan! The Strokes doen nog eens een festival deze zomer. Zou het kunnen dat The Strokes een festivaltournee plannen? Het Engelse Isle Of Wight Festival heeft hen alvast aangekondigd als één van hun headliners. Laten we hopen dat ze ook één of ander Sportpaleis in de buurt komen vullen. Ze mogen altijd nog eens Jack White meebrengen ...

Find the best blogs at Blogs.com.