21 nov. 2009

De Tijd Der Lijsten

Dag beste Dilly vrienden!

Wij hebben een idee. NME, OOR en andere leuke magazine hebben ons geïnspireerd. Om het einde van de jaren 00's te vieren, hebben we jullie nodig. We willen van jullie weten welke de beste albums van het voorbije decennium waren! Het debuut van The Strokes? Kid A van Radiohead? West Ryder Pauper Lunatic Asylum? Of een nog langere titel?

Laat ons via Facebook weten wat uw top 3 is! Wij stellen een top 10 samen en draaien op NYE in de Qubus uit elk plaatje dat de top 10 haalde 1 nummer...
Inspraak dus voor jullie! Democratische Dilly Boys!

Nu maar hopen dat jullie ons niet in de steek laten of we moeten op oudejaarsavond Amnesiac volledig draaien...
Als leidraad kan je bijvoorbeeld mijn willekeurig gerangschikt lijstje gebruiken.


19 nov. 2009

Is This It? The Best Album of the Decade?

December is nog niet eens begonnen en we worden alweer bekogeld met lijstjes. Beste dit van dat. Het lijstje dat dit jaar de meeste aandacht zal krijgen, is niet "Beste Albums van 2009". Nee, we zijn immers aan het einde van een decennium! Driewerf awoert. Het begon net leuk te worden! Dus krijgen we de "Best Albums of the DECADE" op ons bord gepresenteerd.  Op een bedje van Angelsaksische voortrekkerij. Misschien terecht. Maar daarover willen we deze keer niet te hard uitweiden.


Video: Beck + Charlotte Gainsbourg - Heaven Can Wait

Spongebob wordt getackeld door een besnorde flik. Een baby in een hotdog-kostuum. Gigantische okkernoten. Baseball spelen met verse appelsienen. Een boksmatch naast een paardenmolen.
Pitchfork noemt het een "Dada brainfuck". Wij noemen het een geniaal staaltje videoclipregie van Keith Schofield
Het nummer mag er trouwens ook zijn. "Heaven Can Wait" is de eerste single uit "IRM", het nieuwe album van Charlotte Gainsbourg, dat ze samen met Beck maakte. Op haar site kan je ook gratis het nummer "IRM" downloaden! Top Top Top!


Charlotte Gainsbourg "Heaven Can Wait" from Beck Hansen on Vimeo.

Find the best blogs at Blogs.com.